PALVELUT STUDIO KORTIT KUVAKIRJAT HINNASTO HAKEMISTO YHTEYSTIEDOT E-MAIL
 

Studiokuvat

MANNERHEIMINKATU 3 PORVOO 06100 (019) 524 3113
AUKIOLOAJAT .....MA-PE 9.30-17.30 .......LA 9.00-14.00

PONY-FOTO STUDIO

 

 

Etusivulle

Lapsikuvaus

Ylioppilaskuvat

Rippikuvaus

Hääkuvaus

Muotokuvaus

Perhekuvaus

 

 

 

Suoritamme kuvauksia ammattitaidolla studiossamme, Mannerheimikatu 3:ssa, sekä myös erilaisissa tilaisuuksissa studion ulkopuolella.

Ilman ajanvarausta:

Pika-Passikuvaus (Passit, ajokortit, viisumit jne.)
Kuvat ovat joko värillisiä tai mustavalkoisia, ja ne toimitetaan neljän samanlaisen kuvan sarjoissa. Kuvaukseen ei tarvitse tilata aikaa. Valmiit kuvat saa mukaan odottaessa. Kuvauksessa huomioidaan viranomaisten asettamat vaatimukset kuville, jotka voivat vaihdella kuvan käyttötarkoituksen mukaan (esim. eri maiden viisumi).

Ajanvarauksella studiossa:

Kuvaus suoritetaan studiossamme ja vaihtoehtoisia kuvia otetaan useita, joista asiakas saa valita parhaan kuvan. Kuvat ovat joko värillisiä, mustavalkoisia tai seepia.

Hääkuvaus

Portfolio

Ylioppilaskuvaus

Rippikuvaus

Merkkipäiväkuvaus

Muotokuvaus

Lapsikuvaus

Perhekuvaus


Kuvaus suoritetaan studiossamme ja vaihtoehtoisia kuvia otetaan useita. Kuvaus voidaan tarvittaessa myös järjestää studion ulkopuolella. Esimerkiksi hääkuvauksia suoritetaan usein ulkona miljöössä. Kuvaukseen sisältyy yleensä koevedokset sekä 2-4 valmista kuvaa oman valinnan mukaan12x15 tai 14x18 cm kokoinen valmis suurennus.

Yrityksille:

Henkilöstökuvaus

Henkilökuvat soveltuvat erinomaisesti internet ja internet sivuille. Lisäksi kuvia voidaan vaivattomasti myös hyödyntää muissa yhteyksissä kuten esim. tarjouksissa, kirjeissä tai erilaisissa esityksissä.
Suoritamme henkilökuvauksia, jotka voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa, jolloin kuvattavien työaikaa ei mene hukkaan matkoihin. Tällöin voidaan kuvata n. 100-200 henkilöä päivässä. Luonnollisesti henkilökuvia kuvataan myös studiossamme.

Hinnat sopimuksen mukaan.

 

Tuote- ja mainoskuvaus

Kuvaamme mm. tuotteita edullisesti ja nopealla toimitusajalla esim. internetsivustoja varten. Tarvittaessa noudamme tuotteet asiakkaalta ja toimitamme valmiit kuvat sähköisessä muodossa suoraan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
Kuvaamme myös vaativampia tuote- ja mainoskuvauksia, jotka voidaan suorittaa joko asiakkaan tiloissa tai studiossamme.

Hinnat sopimuksen mukaan.

 

 

PALVELUT STUDIO KORTIT KUVAKIRJAT HINNASTO HAKEMISTO YHTEYSTIEDOT E-MAIL
 
Copyright©2014 PonyFoto